Ručno obrađena tjestenina radi se u zanatskom postupku koji zahtjeva ručno slaganje
rezanaca na mreže za sušenje koje uvelike otežava rad ali je takva pašta prepoznatljiva
po svom nepravilnom obliku koji daje dojam domaćeg proizvoda.Takav način rada
podiže cijenu proizvoda koja je opravdana s obzirom na uloženi trud.Naše tržište nije dovoljno upoznato s tom činjenicom pa se nadamo da ćete nešto i naučiti.
Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više