Dobrodošli na Mariolina.hr    23.6.2024.
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
 
TJESTENINE
1Strojne
2Punjene
3Integralne
4Krčka tradicionalna
5Ručno obrađena
6Ostali proizvodi
7Ponuda za ugostiteljstvo

RECEPTI
   Zeleni rezanci sa škampima
   Ravioli s tartufima
   Dječja juha
   Kaneloni sa šparogama

KRČKI SPECIJALITETI
   Krčke šurlice sa škampima
   Šurlice s gulašom od janjetine
   Gulaš od janjetine
   Kaneloni sa šparogama

VIJESTI

ANKETA
Poznajete li našu paštu?
Vidio sam u trgovini
Kupujem ponekad
Često kupujemo
Prvi put vidim
 
MISIJA
Misija Naši su stari pripremali tjesteninu od biranih sorti pšenice te ju ovisno o mogućnostima oplemenjivali jajima, a za prilog ili "contorno" poznatom krčkom janjetinom ili plodovima mora, svježim ili sušenim. Tako su šurlice, komadić tjesta rukama oblikovan oko pletaće igle i jagnjeći žgvacet sa dodatkom ribanog ovčjeg sira postali neizostavni obrog svih naših svadbi, krštenja i velikih događaja u obiteljima hrvatskog primorja i otoka. Da je to jelo sraslo sa nama vidljivo je i iz raznolikosti imena koji se daju istom obliku: šurlica kao opće prihvaćeni pojam, šurle u romaniziranom gradu Krku ili valjcić u Baški. Varijacije imena i oblika doživljava kvadratić od tjestazvan makarun, tak ili priko prsta također obilježje svečanih trenutaka primorskog i otočkog puka.
STRATEGIJA
Žestok životni tempo nametnuo nam je supstitute pa smo se potrudili da se tradicija ne zatre i nadomjestili Vam majčine ili bakine šurlice i makarune istovjetni zanatskim proizvodom. Maštoviti romanski duh stvorio je stotine vrsta i oblika tjestenina za svaku priliku i mogućnst. U našoj ponudi pokušali smo Vam pružiti čim više sadržaja po obliku i ukusu. Posebno ističemo paletu punjene tjestenine, torteline, raviole, i fagotine sa željenim sadržajem. Tjestenina se izrađuje iz biranih vrsta domaćih meljava sa svježim jajima uzgojenih u našem susjedstvu. To Vam daje garanciju da ćete našim proizvodm biti zadovoljni, a svaku primedbu ili zamjerku primit ćemo sa zahvalnošću, i nastojati ju otkloniti na Vaše zadovoljstvo. Jela priređena od naših proizvoda možete pronaći u svim ugostiteljskim objektima otoka Krka.
POSLOVANJE
Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.
PROŠLOST
Prastaro kinesko umijeće pravljenja tjestenine prenio je Marco Polo na obale Mediterana te tako i u naše krajeve gdje je tjestenina postala omiljeno i nezaobilazno jelo u primorskoj kuhinji.
KAKO NAS PRONAĆI
Smješteni smo u povjesnoj jezgri grada Krka, nadomak glavne gradske ulice u neposrednoj blizini krkčke Katedrale. Za pronaći nas dovoljno je pratiti oznake ili prvog mještanina upitati gdje se nalazimo.
POSLOVANJE

Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više


GDJE MOŽETE NAĆI NAŠE PROIZVODE?
 
ZANIMLJIVOSTI
 
AKCIJA MJESECA
 
NAGRADNA IGRA
 
marketing
Wedding Dresses From Australia
 
 
 
 
početna o nama recepti kontakt
internet solutions