Dobrodošli na Mariolina.hr    29.3.2024.
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
 
TJESTENINE
1Strojne
2Punjene
3Integralne
4Krčka tradicionalna
5Ručno obrađena
6Ostali proizvodi
7Ponuda za ugostiteljstvo

RECEPTI
   Zeleni rezanci sa škampima
   Ravioli s tartufima
   Dječja juha
   Kaneloni sa šparogama

KRČKI SPECIJALITETI
   Krčke šurlice sa škampima
   Šurlice s gulašom od janjetine
   Gulaš od janjetine
   Kaneloni sa šparogama

VIJESTI

ANKETA
Poznajete li našu paštu?
Vidio sam u trgovini
Kupujem ponekad
Često kupujemo
Prvi put vidim
 
   REZANCI SREDNJI, ručno obrađena
   Opis:
RECEPTI ZA OVU VRSTU PAŠTE

Rezanci s tartufima
Kuhane rezance miješamo s maslacem i parmezanom u već zagrijanoj zdjeli i dodamo malo vina da ne bude jako gusto. Na kraju naribamo tartufe, a može poslužiti i pasta od tartufa koju ranije dodajemo.Dobar tek.

Rezanci uski sa tunom
Sitno sjeckani češnjak stavimo na vruće maslinovo ulje dok lagano ne požuti, zatim dodamo tunu i pirjamno 5 minuta te dodamo sjeckane pelate. Začinimo po želji i pustimo da se kuha još deset minuta. Za to vrijeme sitnno nasjeckamo peršin i češnjak te ga dodamo gotovom umaku. Naravno za to vrijeme ste već skuhali rezance pa možete odmah probati. (priprema 20 minuta)

Rezanci sa tunom i graškom
Dinstajte grašak na češnjaku dok se ne smekša, zatim dodajte tunu i pelate, te začinite sa bazilikom, origanom, ili po vlastitom izboru. Skuhajte paštu dok se umak malo prokuha, a na kraju dodajte parmeza. Dobar tek.

Špageti s povrćem

Karbonara s tunom

Rezanci sa umakom od šampinjona
- U zdjeli pirjamo luk,dodamo nekoliko zrna papra te ubacimo narezane šampinjone. Nakon što ste ih propirjali nekoliko minuta dodamo veliku žlicu kajmaka koji se rastopi s gljivama i daje jedinstven okus ovom jelu. Lagano miješajte te dodajte jogurt umjesto vrhnja, te malo pelata, začinite po želji ako volite jače začinjeno. Na laganoj vatri kuhajte oko 7-8 minuta i te na kraju dodajte sitno narezani peršin i češnjak i poslužite uz kuhanu tjesteninu. Možete dodati i parmezan.

Špageti bolognese
- U zdjeli pirjamo luk na maslinovom ulju,dodamo nekoliko zrna papra te ubacimo mljevano meso. Nakon što ste propirjali sve zajedno poklopimo i pustimo da se kuha uz povremeno miješanje te dodajemo malo vode da se ne zapeče. Kad je meso kuhano začinimo po želji, dodamo pelate i kuhamo još neko vrijeme te na kraju dodamo nasjeckaki peršin i češnjak i pustimo na vatri još nekoliko trenutaka. Več spremne špagete prelijemo ovim več poznatim umakom i naribamo parmezan.

Romantični Tartufini
skuhate rezance, promiješate ih s pestom, a kad ih stavite na tanjur još dodajte pomidore rezane na pola i okrenute prema dole tako da sok od rajčice daje dodatnu svježinu pestu. Još na kraju stavite malo maslinovog ulja i parmezana i dobili ste lagani osvježavajuči obrok. Romantični.

Tartufini s rigom

Proljetni ručak
POSLOVANJE

Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više


GDJE MOŽETE NAĆI NAŠE PROIZVODE?
 
ZANIMLJIVOSTI
 
AKCIJA MJESECA
 
NAGRADNA IGRA
 
marketing
Wedding Dresses From Australia
 
 
 
 
početna o nama recepti kontakt
internet solutions