Dobrodošli na Mariolina.hr    12.4.2024.
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
POČETNA O NAMA RECEPTI KONTAKT
 
TJESTENINE
1Strojne
2Punjene
3Integralne
4Krčka tradicionalna
5Ručno obrađena
6Ostali proizvodi
7Ponuda za ugostiteljstvo

RECEPTI
   Špageti s povrćem
   Šubioti s pastom od maslina (brza priprema)
   Rezanci sa tunom i graškom
   Ravioli s tartufima

KRČKI SPECIJALITETI
   Krčke šurlice sa škampima
   Šurlice s gulašom od janjetine
   Gulaš od janjetine
   Kaneloni sa šparogama

VIJESTI

ANKETA
Poznajete li našu paštu?
Vidio sam u trgovini
Kupujem ponekad
Često kupujemo
Prvi put vidim
 
   MAKARUNI-KRPICE, krčka tradicionalna
   Opis:
Makaruni spadaju u paštu koja je uz šurlice dio krčke tradicije i poznati su već dugi niz godina.Sve brži način života doveo je do toga da mlađe generacije zaboravljaju kako su naše none radile makarune.Tijesto se valjalo na većim površinama kao plahta,a nakon toga se rezalo u kockice.Uglavnom se posluživalo sa gulašom,janjećim ili goveđim. Makaruni su jedan od glavnih proizvoda u našoj ponudi jer se trudimo zadržati tradicjonalne krčke proizvode kao glavne adute koje nudimo tržištu.
RECEPTI ZA OVU VRSTU PAŠTE

Kaneloni sa šparogama
Očiščene šparoge dinstamo na maslinovom ulju i češnjaku dok se ne smekšaju. Povremeno dodamo malo temeljca koji skuhamo od donjeg dijela stabljike šparoge koji se inače bacaju. Kad se dobro smekšaju, još tople šparoge pomiješamo sa svježim sirom, promiješamo i napunimo kanelone. Slažemo ih u pleh ili vatrostalnu posudu. Malo smjese s kojom punimo kanelone pustimo za preljev. Dodamo smjesi malo temeljca da se razrijedi kao bešamel te prelijemo kanelone. Stavite u pečnicu na 220 i pecite neko vrijeme...procijenite sami.
POSLOVANJE

Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više


GDJE MOŽETE NAĆI NAŠE PROIZVODE?
 
ZANIMLJIVOSTI
 
AKCIJA MJESECA
 
NAGRADNA IGRA
 
marketing
Wedding Dresses From Australia
 
 
 
 
početna o nama recepti kontakt
internet solutions