Novi proizvod koji možemo ponuditi na tržištu, a naročito ugostiteljima je svježe pakirana tjestenina u zaštičenoj atmosferi.
Taj način pakiranja omogučuje nam održavanje svježine proizvoda do 25 dana bez zamrzavanja.
Pakovanja od 1-2kg prikladana je za korištenje u hotelima i restoranima.
RECEPTI ZA OVU VRSTU PAŠTE
Rezanci s tartufima Kuhane rezance miješamo s maslacem i parmezanom u već zagrijanoj zdjeli i dodamo malo vina da ne bude jako gusto. Na kraju naribamo tartufe, a može poslužiti i pasta od tartufa koju ranije dodajemo.Dobar tek.
Rezanci uski sa tunom Sitno sjeckani češnjak stavimo na vruće maslinovo ulje dok lagano ne požuti,
zatim dodamo tunu i pirjamno 5 minuta te dodamo sjeckane pelate.
Začinimo po želji i pustimo da se kuha još deset minuta. Za to vrijeme
sitnno nasjeckamo peršin i češnjak te ga dodamo gotovom umaku.
Naravno za to vrijeme ste već skuhali rezance pa možete odmah probati.
(priprema 20 minuta)
Rezanci sa tunom i graškom Dinstajte grašak na češnjaku dok se ne smekša, zatim dodajte tunu i pelate, te začinite sa bazilikom, origanom, ili po vlastitom izboru. Skuhajte paštu dok se umak malo prokuha, a na kraju dodajte parmeza.
Dobar tek.
Rezanci sa umakom od šampinjona - U zdjeli pirjamo luk,dodamo nekoliko zrna papra te ubacimo narezane šampinjone. Nakon što ste ih propirjali nekoliko minuta dodamo veliku žlicu kajmaka koji se rastopi s gljivama i daje jedinstven okus ovom jelu. Lagano miješajte te dodajte jogurt umjesto vrhnja, te malo pelata, začinite po želji ako volite jače začinjeno. Na laganoj vatri kuhajte oko 7-8 minuta i te na kraju dodajte sitno narezani peršin i češnjak i poslužite uz kuhanu tjesteninu. Možete dodati i parmezan.
Špageti bolognese - U zdjeli pirjamo luk na maslinovom ulju,dodamo nekoliko zrna papra te ubacimo mljevano meso. Nakon što ste propirjali sve zajedno poklopimo i pustimo da se kuha uz povremeno miješanje te dodajemo malo vode da se ne zapeče. Kad je meso kuhano začinimo po želji, dodamo pelate i kuhamo još neko vrijeme te na kraju dodamo nasjeckaki peršin i češnjak i pustimo na vatri još nekoliko trenutaka. Več spremne špagete prelijemo ovim več poznatim umakom i
naribamo parmezan.
Romantični Tartufini skuhate rezance, promiješate ih s pestom, a kad ih stavite na tanjur još dodajte pomidore rezane na pola i okrenute prema dole tako da sok od rajčice daje dodatnu svježinu pestu. Još na kraju stavite malo maslinovog ulja i parmezana i dobili ste lagani osvježavajuči obrok.
Romantični.
Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više